en-USfr-FR

Latest News published...

21


I have no sound in Studio It happens quite often that people complain of not having sound in Studio ... But who's to blame?

It may be a hardware problem on the sound card, a driver wrongly deleted, a disconnected cable, an unrelated device, the misplacement of a switch, bad sound settings on a device, improper volume mixer setting or just a switch operated in error in the Studio interface.

But most of the time this incident follows a severe crash in Studio and it can no longer find its old audio settings. To examine in detail the various options that will be used in troubleshooting the problem, you can read the tutorial:

["I have no Sound in Studio "]

Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) RSS comment feed |


Comments

  There are currently no comments, be the first to post one.

Post Comment


WARNING: this comment section only relates to the current article. All technical and/or general questions regarding software detailled in our article *MUST* be asked through various forums; we won't even answer to comments which do not comply to this basic rule, and we might even moderate it. Thanks in advance for your comprehension.

Comments support tags : [quote]Text[/quote], [b]Text[/b], [i]Text[/i], [u]Text[/u], [url]www.sample.com[/url] or [url=www.sample.com]Link name[/url].
You can use these tags to highlight your text or insert a link in your comment.

Name or surname (required) - publicly visible on the website

Email (required)

Website

CAPTCHA image
Enter the code shown above:


Pinnacle website access

Site officiel Pinnacle Studio